We hebben een "boze" raamfolie saga!

Het verhaal van een man die geïnteresseerd was in auto's, maar woedend werd toen hij de raamfolie niet aankon!

Het bedrijf begon in 2011 in een garage in Kinda, Zweden, toen een jongeman met interesse in auto's het zat werd om uit de losse hand te snijden om raamfolie aan te brengen op zijn voertuigen. "Er moet een gemakkelijkere manier zijn??" De rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. Hij kocht een snijmachine, verkreeg een snijprogramma voor de computer en bouwde thuis in zijn garage een eenvoudige productiefaciliteit voor het snijden van raamfolie op maat voor autoramen.

montera solfilm proffsguide

Om zijn product te verkopen opende hij in 2012 een webshop waarin je voorgesneden raamfolie voor je auto kon bestellen. In het begin werd een traditionele raamfolie op basis van lijm verkocht, maar zo'n folie is voor de meeste mensen moeilijk om mooi aan te brengen. Na veel zoeken vond hij een unieke, hoogwaardige lijmvrije raamfolie die verwijderbaar was, waardoor deze zowel gemakkelijker aan te brengen was als aanzienlijk goedkoper dan traditionele zelfklevende raamfolie. EVOFILM® was geboren en het succes werd een feit!

färdigskuren solfilm avtagbar solfilm


In 2016 veranderde het bedrijf van eigenaar en verhuisde het naar Helsingborg. We zetten voort in dezelfde spirit zodat alle autobezitters, ongeacht het voertuig, het automerk of het model, kunnen genieten van koelere, mooiere en veiligere auto's met geblindeerde autoramen tegen scherpe prijzen. Tegenwoordig verkoopt EVOFILM® aan veeleisende autobezitters in alle Scandinavische landen en ver daarbuiten. Bedenk wat een diepe liefde voor een hobby en een beetje frustratie kan doen.

tona rutor med solfilm